arrow_back
ÎnapoiAcasă
Înscriere / Admitere școală primară

Elevii sunt admiși în clasele potrivite în acord cu vârsta și experiențele anterioare de învățare. Părinții trebuie să prezinte acte doveditoare cu privire la vârsta copiilor atunci când completează formularul de înscriere.

Seven Hills International School (SHIS) urmează o politică nediscriminatorie de admitere care asigură accesul elevilor la programele educaționale ale școlii indiferent de gen, rasă, cultură, religie, atât timp cât există o compatibilitate cu filosofia școlii.

Elevii pot completa formulare de înscriere pe tot parcursul anului academic, în limita locurilor disponibile.

Etapele admiterii sunt următoarele:

  • arrow_forwardDupă exprimarea interesului de a afla mai multe informații despre SHIS, familia este invitată să viziteze școala.

  • arrow_forwardPărinții sunt invitați la o discuție cu Directorul.

  • arrow_forwardProbele de evaluare ale candidatului și ale familiei sunt programate, dacă este cazul. Rezultatele sunt discutate cu candidatul și părinții acestuia. Dacă este necesar, sunt programate alte interviuri.

  • arrow_forwardDupă ce decizia de a admite un candidat este luată, aceasta este comunicată părinților, iar secretara se asigură că toate documentele necesare sunt completate și incluse în dosarul elevului iar contractele de școlarizare sunt semnate și înmânate părinților.

  • arrow_forwardElevul este prezentat colegilor iar părinții sunt informați cu privire la regulamentul de ordine interioară.

Formular de înscriere

Informații despre elev
Clasa pentru anul școlar 2024-2025:
Informații despre părinți
Tatăl (Tutore):
Mamă (Tutore):